Σταμπωτά δάπεδα

Σταμπωτά δάπεδα
Σταμπωτά δάπεδα

 ΣΤΑΜΠΩΤΟ ΔΑΠΕΔΟ

Είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος κατασκευής δαπέδων για εξωτερικούς χώρους, η οποία παρέχει ταχύτητα κατασκευής, μεγάλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου, ελάχιστη συντήρηση και αποτελέσματα τα οποία χαρακτηρίζονται από μεγάλη επιλογή χρωμάτων και σχεδίων

Η κατασκευή τους βασίζεται στο ινοπλισμένο σκυρόδεμα το οποίο όταν ενισχυθεί με ειδικές ίνες P.P. διαστρώνεται από τα συνεργεία μας, χρωματίζεται με ειδικά σκληρυντικά υλικά και στη συνέχεια σταμπώνεται με ειδικές ελαστικές μήτρες χαρίζοντας αποτέλεσμα αντάξιο των φυσικών πετρωμάτων.

Στο τέλος μετά τη βασική εφαρμογή πλένεται και γίνεται επίστρωση με ειδική εμποτιστική ρητίνη η οποία παρέχει επιπλέον σκλήρυνση του δαπέδου, προστασία από τον παγετό, λάδια και λοιπούς ρύπους και μεγάλη ευκολία στο καθάρισμα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την εργασία κατασκευής του δαπέδου, αρχίζοντας από τη διαμόρφωση υπόβασης, την κατασκευή ξυλότυπου, μέχρι την τελική παράδοση του έργου.

Το σταμπωτό δάπεδο μπορεί να εφαρμοστεί σε περιβάλλοντες χώρους σπιτιών, σε πλατείες, πεζόδρομους αστικών κέντρων, σε πυλωτές πολυκατοικιών και γενικά όπου επιθυμούμε την κατασκευή δαπέδων τα οποία παρέχουν αντοχή, όμορφο αποτέλεσμα με μικρό σχετικά κόστος και ταχύτητα στην κατασκευή.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα κατασκευής σταμπωτού δαπέδου, μικρού πάχους έως και 2,5 cm με ειδικά κονιάματα σε επιφάνειες όπου δεν επιτρέπεται το μεγάλο πάχος δαπέδου ή σε υπάρχουσες κατασκευές, όπως παλαιά πλακάκια, μωσαϊκά ή παλαιά σκυροδέματα.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 

 • Η απόδοση των χρωμάτων πιθανόν να διαφέρουν από το έντυπο στην εφαρμογή τους στο έργο.
 • Η παλαιότητα της επιφάνειας ,καθώς και το κοντράστ των επιφανειών τονίζεται με οικολογική πούδρα με δυνατότητες απόχρωσης γκρι , μαύρο, ανοικτό καφε ανοικτο, καφε σκούρο η τελείως άχρωμη.
 • Υπάρχει η δυνατότητα ανάμειξης βασικών χρωμάτων από τον κατάλογο μας και η απόδοση δευτερευόντων χρωματισμών δαπέδου.

  Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας