Πως μπορώ να διακοσμήσω τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μου;

Στον χώρο της οικοδομής υπάρχουν πολλών ειδών επιλογές για τη διαμόρφωση του σπιτιού σας. Αυτό που πρέπει να προσεχτεί πρώτα είναι η ταχύτητα κατασκευής και πάνω απ’ όλα το αποτέλεσμά της. Γιατί όσο πιο άμεσα τελειώνει μία κατασκευή, τόσο πιο γρήγορα διακοσμείς όμορφα το σπίτι σας. Μία τέτοια κατασκευή είναι το Σταμπωτό Δάπεδο.

Το Σταμπωτό Δάπεδο είναι γρήγορο, ανθεκτικό και ομορφαίνει το χώρο σας με μεγάλη επιλογή σχεδίων και χρωμάτων. Πιο συγκεκριμένα, το Σταμπωτό Δάπεδο είναι μπετό (οπλισμένο σκυρόδεμα) που τοποθετείται στο χώρο που θέλετε να διακοσμήσετε. Η διαδικασία είναι απλή, πρώτα πρέπει να γίνει διαμόρφωση του χώρου σας. Αυτό σημαίνει ότι ο χώρος θα πρέπει να πάρει το τελικό του σχήμα. Γίνεται με το ειδικά εκπαιδευμένο συνεργείο μας, το οποίο δημιουργεί καλούπια (το λεγόμενο καλούπωμα) στο χώρο σας έτσι ώστε το μπετό όταν θα πέσει να καλύψει όλη την επιφάνεια που εσείς έχετε επιλέξει.

Η επόμενη μέρα είναι και η πιο σημαντική. Είναι η μέρα εφαρμογής του σκυροδέματος. Πρώτα όμως θα πρέπει να έχει γίνει η επιλογή του σχεδίου και του χρώματος μέσα από τις μεγάλες επιλογές που παρέχουμε σε σας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την χρήση τους και είναι πιστοποιημένα από τις μεγάλες εταιρείες που τα προμηθευόμαστε. Επομένως όταν εφαρμοστεί το μπετό στην επιφάνειά μας, υφίσταται ειδική επεξεργασία λείανσης, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις κλίσεις που επιθυμούμε. Με τις κλίσεις που δημιουργούμε καταφέρνουμε να διώχνουμε όλα τα νερά της βροχής από το Σταμπωτό Δάπεδό μας για την αποφυγή δημιουργίας υγρών κηλίδων πάνω στην επιφάνειά μας. Στη συνέχεια ρίχνουμε το χρώμα σε μορφή σκόνης και με ειδική διαμόρφωση του μπετού, το μπετό το ίδιο το απορροφάει, όταν το χρώμα είναι έτοιμο τότε αρχίζει η διαδικασία της δημιουργίας του σχήματος που εσείς έχετε επιλέξει. Πριν όμως πέσει η ειδική στάμπα μας πάνω στο μπετό, ρίχνουμε μία ειδική πούδρα (εφόσον εσείς επιθυμείτε) η οποία θα κάνει το σχέδιο να φαίνεται σαν αληθινή πέτρα, δημιουργώντας τα νερά της πέτρας.

Αφού ολοκληρωθεί αυτό το κομμάτι, αφήνουμε το διαμορφωμένο μπετό μας να στεγνώσει καλά χωρίς να πατηθεί αλλά ούτε και να βραχεί. Εδώ τελειώνει το δύσκολο και κουραστικό μέρος τόσο για μας, όσο και για σας. Μετά από περίπου δύο μέρες το μπετό μας έχει στεγνώσει πλήρως και το συνεργείο μας έρχεται να πλύνει. Με ειδικά πιεστικά νερού καθαρίζουμε καλά όλη την επιφάνειά σας από τη σκόνη και τις βρωμιές και κόβουμε αρμούς (γίνεται κοπή του μπετού σε μεγάλα κομμάτια έτσι ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή του από τις συστολές και τις διαστολές λόγω καιρικών συνθηκών. Εν συνεχεία, όταν στεγνώσει τελείως το νερό από το δάπεδό μας, ερχόμαστε για μία τελευταία φορά για να εφαρμόσουμε πάνω στην επιφάνεια του Σταμπωτού Δαπέδου μία ειδική ρητίνη (βερνίκι) η οποία θα τονώσει και θα προστατεύσει το δάπεδό μας απ’ οποιαδήποτε καταπόνηση. Όμως όσο ανθεκτικό και αν είναι το Σταμπωτό Δάπεδο, το χοντρό αλάτι για το λιώσιμο των πάγων το καταστρέφει. Γι’ αυτό το λόγο δεν πρέπει να σε καμία περίπτωση να εφαρμοστεί πάνω στο δάπεδό μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εγγύηση του Σταμπωτού Δαπέδου είναι το καλό μπετό, δηλαδή η πιστοποιημένη ποιότητα του οπλισμένου σκυροδέματος. Όταν αυτό καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις, τότε και το Σταμπωτό Δάπεδο θα έχει τέλεια αποτελέσματα αφήνοντάς σας ευχαριστημένους με το αποτέλεσμα. Γιατί η ευχαρίστηση και οι απαιτήσεις του πελάτη είναι δικιά μας ευθύνη.

 

Με εκτίμηση,

G.K.Floor – KATRAKIAS

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε άμεσα στο

6977649541 ή στο 2262023753