Στεγανώσεις Ταρατσών – Θεμελιών

Στεγανώσεις Ταρατσών - Θεμελιών
Στεγανώσεις Ταρατσών - Θεμελιών

ΔΩΜΑ: Eίναι το ανώτερο σημείο κάθε κτιρίου, στο όποιο δημιουργούμε μια σύνθετη κατασκευή, η οποία εξυπηρετεί την προστασία του κτηρίου από την εισροή του νερού και της υγρασίας καθώς επίσης εκπληρώνει απαιτήσεις για θερμομόνωση, ηχομόνωση και πυροπροστασία.

Είδη δωμάτων: Αναλόγως του τρόπου κατασκευής μιας πλήρους μόνωσης και στεγανοποίησης  δώματος χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες.

 

 1. Συμβατικό δώμα: Η στεγανοποιημένη στρώση είναι πάνω, τελευταία και προστατεύει την θερμομονωτική στρώση από την υγρασία.
 2. Αντεστραμμένο δώμα: Η θερμομονωτική στρώση βρίσκεται άνω της στεγανοποιημένης στρώσης αλλά η τελική στρώση προστατεύει από μηχανικές καταπονήσεις και από εισροή νερών και υγρασίας (τοποθέτηση πλακιδίων ή βιομηχανικού δαπέδου).
 3. Βατό δώμα: Η τελευταία στρώση είναι κατασκευασμένη από υλικό το όποιο επιτρέπει την παραμονή και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων στην οροφή (χρήση βεράντας, barbeque κλπ).

Επισκέψιμο δώμα : Ο τρόπος κατασκευής τους περιορίζει την παραμονή και τις δραστηριότητες στην επιφάνεια σε χρόνο ελάχιστο για την περαίωση συγκεκριμένης εργασίας.

  Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας