Πως μπορώ να κάνω τον τοίχο μου να μοιάζει με πέτρα;

Πέρα από τον γνωστό τρόπο διακόσμησης των τοίχων – μαντρών, υπάρχουν πολλοί και εναλλακτικοί τρόποι να διακοσμήσεις τον τοίχο σου με πολλά σχέδια και χρώματα. Το σημαντικό είναι να μπορείς να έχεις την επιλογή να διαμορφώσεις τον χώρο σου μέσα από πολλές επιλογές που υπάρχουν στην σύγχρονη οικοδομή. Ο Σταμπωτός Σοβάς είναι μία μέθοδος διακόσμησης των τοίχων – μαντρών (εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ακόμα και του τζακιού σας).

Ο Σταμπωτός Σοβάς είναι ένας ειδικός σοβάς, ο οποίος εφαρμόζεται πάνω στην επιφάνεια που εσείς έχετε επιλέξει. Μετά από ειδική επεξεργασία από το ειδικά εκπαιδευμένο συνεργείο μας, του δίνουμε το σχήμα και το χρώμα που επιθυμείτε. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την χρήση τους και είναι πιστοποιημένα από τις μεγάλες εταιρείες που τα προμηθευόμαστε. Αρχικά θα πρέπει η επιφάνεια στην οποία θα εφαρμοστεί ο Σταμπωτός Σοβάς να υποστεί ειδική διαμόρφωση. Διορθώνουμε όλες τις ατέλειες που έχει η επιφάνειά σας, έτσι ώστε να γίνει σωστή εφαρμογή του σοβά. Πρώτα εφαρμόζουμε στην επιφάνεια το αστάρι, μαζί με το πλέγμα, και αφού έχουμε κατασκευάσει το σοβά, διαμορφώνουμε την επιφάνειά σας. Στη συνέχεια, τοποθετούμε την ειδική στάμπα (δική σας επιλογή), πριν προλάβει να στεγνώσει τελείως ο σοβάς, και δημιουργούμε το σχέδιο που επιθυμείτε. Όταν στεγνώσει τελείως ο σοβάς, το συνεργείο μας διαμορφώνει το σχέδιο με ειδικά κοπτικά εργαλεία στο επιθυμητό αποτέλεσμα, έτσι ώστε το σχέδιο να είναι καθαρό και εντυπωσιακό με βάση τις προτιμήσεις σας. Την τελευταία μέρα δημιουργούμε τα χρώματα που έχετε επιλέξει για να χρωματίσουμε τον Σταμπωτό Σοβά. Η βαφή γίνεται με το χέρι και με ιδιαίτερη προσοχή. Τα χρώματα είναι ειδικά ακρυλικά, ποτίζουν τον σοβά και κάνει την επιφάνειά σας να μοιάζει πραγματικά σαν πέτρα. Τέλος αφού το χρώμα μας έχει στεγνώσει, εφαρμόζουμε σ’ όλο το Σταμπωτό Σοβά μία ειδική ρητίνη (βερνίκι), το οποίο τονώνει το χρώμα και προστατεύει το Σταμπωτό Σοβά από κάθε εξωτερικό παράγοντα.

Κλείνοντας, ακόμα και αν προκύψει οποιαδήποτε βλάβη στο Σταμπωτό Σοβά σας, το ειδικά εκπαιδευμένο συνεργείο μας είναι άμεσα διαθέσιμο για την επισκευή του. Γιατί η ευχαρίστηση και οι απαιτήσεις του πελάτη είναι δικιά μας ευθύνη.

 

Με εκτίμηση,

G.K.Floor – KATRAKIAS

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε άμεσα στο

6977649541 ή στο 2262023753